Wednesday, May 12, 2010

selera buaya aku

Hahahaha… welcome to my blog back… erkkk.. betol ke ayat ni??? Huhu hentam sajala labi.. okey kali ni aku nak berkongsi mengenai barang-barang atau lebih dikomersilkan dengan nama benda-benda yang aku inginkan tapi malangnya aku tak mampu menjadi tuan mereka.. hahaha.. so oleh sebab aku masih tidak berpuas hati kerana masih lagi kurang berkemampuan untuk menjadi tuan kepada mereka-mereka ini maka disini aku ingin menyenaraikan benda-benda atau barang-barang atau alat-alat yang aku idam-idamkan itu walaupun hanya mampu melihat mereka berpeleseran di shopping mall-shopping mall terpilih sahaja.. kepada yang tak terpilih sila jangan berkecil hati dan bergundah-gulana.. anda hanya perlu berusaha dengan lebih gigih, penuh keazaman dan satu tekad lagi pada tahun hadapan bagi memastikan anda layak dipilih oleh aku.. hehehe…


Jeng.. jeng.. jeng.. yuhuu… ini adalah senarai nyer.. so kalo ade sesiapa yg sudi untuk menyumbangkan barang-barang tersebut kepada aku dalam bentuk yang masih first hand lagi.. silakan la lakukannyer tanpa perlu rasa segan silu dan malu-malu kucing yerk...



· Sony PSP new edition

· Handphone sony ericsson model Satio

· Camera digital sony

· PS3 (sebab aku dah bosan dengan PS2)

· BMW 7 series

· Paper doll (da lame tak maen..)






Sony PSP new edition fantasiku..




Camera Digital Sony




Sony Ericsson Satio


Sony PS3



BMW 7 series



Paper doll yang dirindui


Okey.. aku rase cukupla sampai disini sahaja list aku.. hahaha.. aku tahu kalau aku list kan panjang-panjang pun bukannye dapat pape pon.. dapat sakit hati dan perasaan bersama jiwa dan raga adala.. huh!! So pas ni aku nak buat solat hajat banyak-banyak supaya ada orang yang bermurah hati memberi kepada aku barang-barang yg aku idam-idamkan itu dengan penuh senyuman tulus ikhlas dari hati yang luhur lagi suci.. yuuuhu.. kalau tak dapat bagi barang dari senarai 1 hingga 5.. bagi senarai 6 pon Ok.. hehehe…. Jadi aku hentikan post aku disini sajalah untuk kali ini.. nanti kalau aku ada barang baru yang menjadi idaman hehehe.. tanpa segan silunyer aku akan membuat list baru untuk tatapan kalian… Adios..


Ehh.. kejap2.. asal aku rase dalam list aku banyak produk keluaran Sony erk?? Adakah aku peminat setia Encik Sony sehingga begitu mengidam-idamkan barangan beliau??? Atau Encik Sony telah memberi ubat guna-gunaan kepada aku supaya menyukai barangan beliau??? Huh!! Ini sudah ganjil….!!

p/s: harap-harap list yang fantasi ini akan menjadi realiti.. hehehe…

4 comments:

tensai_7 said...

wey mek, psp yg latest editionnya tu adalah PSP GO. aku x brape minat psp go ni pasal skrinnya kecik! >.< bagi aku yg sememangnya peminat kipas-susah-mati game ni x puas ah main game kat skrin kecik

atiqah idris said...

hahaha... pah aku x kesah yg mane latestnyer sekarang coz aku tak mampu membelinya lagi.. hahaha.. so yg aku harapkan nanti mase nak beli ialah yang terlatest mase tu.. bukan terlatest mase sekarang.. lalalala~~

tensai_7 said...

ah, aku tetap suka psp 3000 nye. ni nanti kang makin latest makin kecik skrin dia >.<

yg psp go tu aku dh tgk. mmg kecik ah, lbh kurang saiz panjangnye cam iphone

atiqah idris said...

huhuhu... x pe2.. kita tunggu harga mereka turun dulu baru fikir nak beli yg mana eh.. huhuhu... eh.. silap2.. kita tunggu duit cukup dulu baru fikir erk.. lalalala...