Wednesday, November 10, 2010

long semester break... heaven or burden??

arinie aku dapat tahu satu berita yang menerujakan daripada facebook MPP UUM.. dye orang membawa khabaran suam-suam gembira yang bahawasanya cuti sem bagi semester depan sangatla heaven iaitu sepanjang 15 minggu.. wowww.. panjang giler ok... aku yang bakal berpraktikal selama 4 minggu pada cuti tersebut pon maseh mempunyai baki 11 minggu lagi untuk menikmati cuti.. hahahaa.... konfem aku akan cuti sampai bosan.. hehehe..

so sebagai langkah berjaga-jaga.. aku kene bersiap sedia untuk mengumpul duit JPA sem depan sebanyak yang mungkin sebagai bekalan untuk berjoli sakan semasa serangan gelombang cuti tu nanti.. yeahhhhh... jadi kepada geng-geng berjoli aku kat kachi island.. sila jangan ajak aku berjoli sakan sangat ehh sem depan sebab kita ade masa berjoli yang tersendiri seperti yang disediakan oleh pihak uum dengan kerjasama pihak kpt.. hehehe.. sungguh baekkan mereka??? (^_^)!!

jadi, sebagai bukti meh sini aku lampirkan jadual kehidupan sem depan...

taraaaaa.....


SESSION A102 (JANUARY 2011 - MAY 2011)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 January 2011 - 02 February 2011 (3 weeks) - Learning period
03 February 2011 - 11 February 2011 (1 week) - Chinese New Year/ Mid semester holiday
12 February 2011 - 28 April 2011 (11 weeks) - Learning period
29 April 2011 - 06 May 2011 (1 week) - Study week
7 May 2011 - 26 May 2011 (3 weeks) - Exam period
27 May 2011 - 09 September 2011 (15 weeks) - Semester break

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




gamba nie hanya iklan semata-mata.. hahahaa..



p/s: terok betol aku ne.. cuti next sem yg disibukkan.. exam 24 november nie langsung wat taktau jer.. adoiyaiii.. wahai tqa yang tak sedar diri lagi sila lah berubah!!!!!! ingatla.. cuti kata pergi exam suda panggil mari loooolll.....  

3 comments:

Mohd Hakimi Zulkifly said...

wei..lambat la aku bergraduasi..cume lebih berhibernasi..haha

nabilah said...

lagi bes kalau letak tajuk long semester break..heaven or burden..hehe

atiqah idris said...

kimi: hahahahaa... orait pe grade lambat.. sat lg lambat gak la leh kawen.. lalalaa

kak bell: a'aahh eerrrrkkk.. sat lg arr nak tukar..