Saturday, April 23, 2011

loser.. loser.. loser..

rase sangat losernye kalau umo dah 21 tahun tapi still tak de boyfriend lagi..
dan bertambah loser nye bile baru teringat ade assignment yang nak kena submit esok tapi tak wat pape lagi...
maka berganda-ganda loser nye bila bersembang dgn member-member mengenai pengalaman kerja yang pernah dilakukan tapi kite tak tak tahu nak mencelah ape-ape sebab kite zero of experience!!

baru kini sedar yang diri ini lack of something important dalam hidup bila bersembang dengan orang-orang yang telah menempuh pelbagai pengalaman yang mencabar dalam hidup mereka..
baru kini sedar result peperiksaan yang cemerlang tidak membawa apa-apa makna dalam kehidupan sekiranya kita kurang pengalaman dalam hidup....
baru kini sedar yang diri ini telalu dimanjai sedari kecil sehingga kurang menggunakan daya usaha dalam diri untuk memperoleh sesuatu..
baru kini sedar yang diri ini terlalu bergantung pada orang laen sehingga tidak boleh ditinggalkan hidup  berseorangan...

fuhhhhh.. penat jadi diri sendiri kalau selalu macam nie....
harap-harap selepas perbincangan semalam termotivasi la diri ini untuk terus berubah..
berubah untuk menjadi lebih matang dan lebih tabah dalam meneruskan kehidupan...
thanks to Abg Fardaus, Alif, Amer, Daus, Din, Addeen, Are jis, Sybah, Farah, Kerry n Fifa ...
coz kalian banyak mengajar aku sesuatu yang baru bagi meneruskan kehidupan ini...




Alif, Daus, Din n Amer..
hehehe.. skema giler dyeorg nie!!!



Daus yg gentleman.. 



Kerry, Sybah, Farah, Fifa, Daus n Din... 



Din n Addeen.. 
hulubalang sejati kachi.. hehehee



dan ini aku.. 
sape loser kene tembak laju-laju.. huhuhu..



p/s: sekali loser tak bermakna loser selamanya.. still ade masa untuk membetulkan diri kan???? hehehee..  

2 comments:

zacky ~786~ said...

tembak2.. jgn tak tembak.. hehe

atiqah idris said...

hahahaa... kalo boley tembak mmg da tembak da... :p