Friday, September 17, 2010

minggu duka lara tension tak tenang hidup...

dalam beberapa jam lagi aku kan berlepas pulang ke kota keriangan
 kaci yg terletak di UUM Scotland...
perasaan sekarang sangtla stress sehingga 
mencapai tahap tak dikenal pasti..
sebab banyak sangat mende nak kene settle dalam minggu nie...

huhhhh.. 
midsem family + midsem akaun + project tort + case review criminal + KLK ko-k + nak g tgk wayang + maen boling + karoke...
kat mane la tyme aku boley rest ehhh??? 
konfem mood aku sangat elok minggu nie.. hahahaha...

so jadual malam nie...
bas bertolak dari stesen bas Kajang pukul 10.15 mlm..
dijangka sampai di Cangloon area pukul 5.30 ke 6.00 pagi..

pastu..
sampai bilik bersiap kemas barang..
rehat dalam 30 minit...
then bertarung menyiapkan project TORT... 

kemudian..
pukul 3.15 petang bergegas untuk menunaikan tanggungjawab..
sebagai pelajar UUM dengan pergi ke kelas ko-k..

di malam harinyer...
bergelumang pulak dengan asignment akaun...

argghhhhh...
konfem bahagia kehidupan aku pada hari esok yang indah.....
hahahahhahaa....
(T_T)!!


macam nie la kot muka aku dalam perjuangan minggu nie... 
sumpah sangat tak comel weyy!!!


p/s: ayat biasa yang digunakan oleh aku n the geng bila stress mencapai tahap maksima.. first.. weyy aku rase cam nak kawen jer skrg nie.. second.. aku rase cam nak terjun bangunan blok H jer.. thirdly... aku rasa la kan macam nak terjun bukit Kachi jer la... n lastly.. weyy aku rase dah tak boley tahan la dengan ketensioanan melampau macam nie.. so aku rase cam nak terjun katil jer malam nie!!! hahahaa... terbaek la korang.. tapi satu pun tak pernah wat.. cakap je lebeyy.. hahahaa..  

3 comments:

yanee :D said...

weh, aku pun stress !

atiqah idris said...

aku pon.. tahap x boley bla da aku rase.. hahaha

tensai_7 said...

sesuai sunnguh a muka ko tu dgn dalam gambar tu xD

rilek beb. dont be tension2 nnt x pasal2 ko berIPT di TANJUNG RAMBUTAN je. ey, de kes tau pelajar tu tension sgt sampai jd sewel dh.

nak elakkan tension time belajar, does all the things with peace n relax. take a break for a while during studying or doing assignment. okay? [ha kan aku dh speakingnya xp]