Saturday, July 2, 2011

burung marah

cube teka...

mende apakah yang sepatutnye menjadi alat atau medium untuk mengubat kedukaan serta menghiburkan hati orang ramai tetapi bertukar menjadi alat penyebab kemarahan serta kebengangan orang ramai??

seyes mende nie memang membengangkan!!
sumpah tak tipu laa....

hahahahaaaa....






jawapannyer ialah.....




game burung marah ni laa... hahaha..




sumpah bengang giler maen mende nie..sampai adek aku si Adam pon reti marah sebab aku tak lepas-lepas lagi level 2-5..
aku tau Adam tu marah bukan nye sebab pe.. 
cume sebab dye da penat bersorak tengok aku maen game nie..tapi aku still tak menang-menang... huhhhh.. -_-!!
pffwttttt.. punyer game.. arghh!!!!



P/S: sesiapa yang bajet nak releasekan tension dengan nak maen game.. dinasihatkan lupakan jer hasrat anda yang murni tu.. sebab nanti mesti anda akan cakap macam ni.. " i looking this ANGRY BIRD, I SO ANGRY NOW!!!"

4 comments:

tensai_7 said...

aku sebagai slh sorang kaki game ingin membuat pengakuan bahawa aku pun TAK SUKA gila dgn game BURUNG MARAH ni (>.<*) buat org menambah lagi tension adalah

atiqah idris said...

hahahaa.. tau x pe..
2 jam aku try maen level 2-5 tapi still x lepas2..
hampeh nyer game..
sumpah game nie mmg super mentensionkan adelaa..

Tensai_7 said...

tu a. kononnya berMOTIFkan nak meNAMBAHkan ke-ACCURATE-an org tapi pe yg dpt? meNAMBAHkan ke-TENSION-an org. grr

atiqah idris said...

hahaaa... mmg pon.. geram3.. sape la yg reka game nie ehh?